Dominique » Specials » Game reviews
Dominique: Informatie van A tot Z

Mijn Game Reviews

Welkom op mijn special over game reviews. Hier kun je mijn recensies over computer games vinden. Ik maak alleen reviews over spellen die ik zelf heb gespeeld, waardoor de geloofwaardigheid zo groot mogelijk is.
Wat kun je hier allemaal vinden en verwachten?

Allereerst vind je hier algemene uitleg over een aantal spellen die ik zelf speel, of heb gespeeld. Ik leg uit hoe het spel in elkaar zit, waardoor je het zelf ook beter kunt begrijpen. Waar mogelijk geef ik aan waar je het spel kunt kopen of downloaden.

Ook vind je onderaan de artikelen een review over het spel. Hierin vertel ik mijn persoonlijke mening over het spel. Daarbij let ik bijvoorbeeld op de grafische kant van het spel, de besturing, de moeilijkheidsgraad etc.

Het is altijd verstandig eerst een kijkje te nemen op deze special over reviews. Mocht je zelf op zoek zijn naar een leuk, spannend, uitdagend of juist een makkelijk, verslavend spelletje, dan kan ik je op voorhand al dingen adviseren.
Rock on! Met Guitar Hero III: Legend of Rock

Rock on! Met Guitar Hero III: Legend of Rock

Dit is het spel waar ontwikkelaar Aspyr, in samenwerking met andere bedrijven, hard aan heeft gewerkt. En met resultaat. In Guitar Hero III: Legend of Rock draait alles om het maken van muziek. Dit do…
Prince of Persia: The Two Thrones (xbox) recensie

Prince of Persia: The Two Thrones (xbox)

Prince of Persia: The Two Thrones. Een zinderende game die je gespeeld moet hebben. Deze review gaat over de xbox versie.
Overlord (PC) - review recensie

Overlord (PC) - review

Overlord. Een game die je gespeeld moet hebben. Het lijkt een beetje op de bekende spellen van Pikmin, maar dan nog leuker. Als je ook kunt lachen om sarcasme en cynische grapjes verteld door een oude…
World of Warcraft - review recensie

World of Warcraft - review

Dit is een review over het spel World of Warcraft van Blizzard entertainment studios. Het is een spel dat je online speelt, tesamen met tallozen anderen.
Review Harry Potter 5 (PC)

Review Harry Potter 5 (PC)

Wederom een boek van de bekende schrijfster J.K.Rowling dat is verfilmd en waar een computerspel van is ontwikkeld. Ook de vorige drie boeken uit de Harry Potter serie zijn als computergame te verkrij…
Wii Sports - review

Wii Sports - review

Dit is een review over de Wii, in combinatie met het spel Wii Sports. Tennis, Honkbal, Bowlen, Golf en boksen: De 5 sporten die bij dit spel zijn inbegrepen.
Gepubliceerd door Dominique op 28-01-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!