Dominique » Specials » Boekverslagen
Dominique: Informatie van A tot Z

Al mijn boekverslagen op een rijtje

Welkom op mijn special die ik geheel heb gewijd aan mijn boekverslagen. Dit is een verzameling van de boekverslagen die ik heb gemaakt en die nu op infonu staan.
Wat wel van belang is bij het gebruiken van deze boekverslagen is dat ze slechts als naslagwerk bedoeld zijn. Het is niet de bedoeling mijn boekverslagen letterlijk op dezelfde manier in te leveren op school. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor.

Hier vind je samenvattingen van de boeken die ik heb gelezen voor school. De Nederlandse boekverslagen bevatten een uitgebreidere beschrijving van bijvoorbeeld de personen, het genre, uitleg van de titel, etc. De Engelse boekverslagen bevatten een kortere samenvatting, met slechts een paar extra informatiestukken.
Boekverslag over Dit eet ik niet!

Boekverslag over Dit eet ik niet!

Dit is mijn boekverslag voor Nederlands over het boek Dit eet ik niet! Heel kort samengevat gaat het boek over een jongetje dat naar een kostschool gaat, en protesteert tegen het slechte eten dat ze v…
Boekverslag over Lanceloet

Boekverslag over Lanceloet

Dit is mijn boekverslag over het boek Lanceloet. Het is een boekje van voor 1900. Het is erg dun, snel te lezen en makkelijk te begrijpen.
Boekverslag over Passievrucht

Boekverslag over Passievrucht

Dit boekverslag gaat over het boek Passievrucht van Karel Glastra van Loon. Het gaat over Armin, die ontdekt dat zijn zoon niet zijn echte zoon kan zijn. Later blijkt dat het zijn halfbroertje is.
Boekverslag over Slangen Aaien

Boekverslag over Slangen Aaien

Dit is mijn boekverslag over het boek Slangen Aaien. Het is een leuk boek om te lezen. Het gaat over een meisje dat in een inrichting terecht kwam, nadat ze volgens haar zeggen haar leraar per ongeluk…
Boudewijn Buch - De kleine blonde dood

Boudewijn Buch - De kleine blonde dood

Hier vindt je een boekverslag over het boek De kleine blonde dood van Boudewijn Buch. Dit verslag is alleen bedoeld als naslagwerk, en mag nooit als exact kopie worden gebruikt voor school. Je kunt he…
Gepubliceerd door Dominique op 13-12-2006. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!